Naša doktorja Mag. David Debevc in Lea Bukovac

bosta poskrbela za Vaš nasmeh

NAŠI DOKTORJI

lea bukovac

Lea Bukovac, dr. dent. med.

Lea Bukovac, dr. dent. med., je po končanem študiju na Medicinski fakulteti Univerze v Ljubljani in opravljenem pripravništvu v Zavodu Orthos začela s samostojnim delom v zasebni zobni ordinaciji Luxdental in zobni ordinaciji s koncesijo Bežigrajski dvor.

Poleg dela s pacienti nadaljuje tudi z raziskovalnim delom na področju ortodontije v Zavodu Orthos. Verjame, da je delo v mladem kolektivu z jasnimi idejami in načrti, delo v skladu z obstoječimi smernicami ter dopolnjevanje teh po načelih novih dognanj v modernem zobozdravstvu temelj za strokovno delo. Poleg strokovnosti pa mora kot glavno vodilo dela ostati zdravje in dobro počutje pacienta.

S profesionalnim odnosom in primerno komunikacijo tako dosežemo obojestransko zadovoljstvo pacienta in terapevta, kar je cilj vsake individualne obravnave.

david debevec

Mag. David Debevc, dr. med., dr. dent. med.

Mag. David Debevc, dr. med., dr. dent. med., specialist maksilofacialne kirurgije in otorinolaringologije je po 14 letih dela v Univerzitetnem kliničnem centru v Mariboru in Ljubljani, kjer se je ukvarjal s kirurgijo glave in vratu, prestopil med zasebne zdravnike. Neomejena možnost izobraževanja, ki jo prinaša takšen status, je ključ do strokovne odličnosti, ki si jo v obravnavi zasluži vsak pacient. Lastna organizacija delovnega okolja in izbira sodelavcev omogočata vzpostavitev vzdušja zaupanja, ki prepogosto manjka v odnosu pacient – zdravnik.

”V življenju nas ne determinira delo, ki ga opravljamo, ampak odnos do njega. Biti del mlade ekipe Dentalnega zdravja mi predstavlja velik izziv, ki v marsičem izpolnjuje moje dolgoletne želje. Obenem pa omogoča pacientom ponuditi to, kar bi si v njihovi vlogi želel tudi sam.”

Zagotovite si kakovostne dentalne storitve že danes

Ne čakajte, da bo bolečina ponehala. Odpravite jo takoj!